Odhláška organizace

• (neregistrovaný)

26. 2. 2009 18:00

Prosím o radu.
    Organizace končí činnost 28.2.2009. Na OSSZ dám odhlášku, to je mi jasné. Ale nenvím jestlii se něco hlásí na zdravotní pojišťovnu. odhlásím zaměstnace a tím to končí? Je tedy fakt, že když postupně končili ostatní zaměstnaci a už u té pojišťovny nikdo nebyl, tak jsem je pouze odhlásila. Tak teď nevím jestli jsem něco neprošvihla.Napadlo mě to až teď při skončení úplně posledního zaměstance v souvislosti s odhláškou na OSSZ. A na FÚ se také něco hlásí?
    Předem děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 2. 2009 1:54

Jarmila (neregistrovaný)

Re: Odhláška organizace
      Podle mých zkušeností na ZP se odhláška nedává,oni zjistí,že už tam není žádný zaměstnanec a pravděpodobně udělají kontrolu,takovou tu běžnou,to je v pohodě.Sociálka bude asi taky dělat kontrolu při odhlášce.Na FÚ - jen zrušit registraci daně ze závislé činnosti,pokud úplně končíte.

• 27. 2. 2009 9:01

J. (neregistrovaný)

Na ZP musíte po zjištění jakýchkoliv změn tuto nahlásit do 8 dnů ,takže i odhlášení zaměstannce,posílám to doporučeně a kopii si něchám potvrdit,některé zasílají zpět,vím z osobní zkušenoti, že ZPMV ne tam jsem zavolala a oni mi potvrdili, že odhášku dostali
      NA FU si zavolejte ale myslím, že ne

• 27. 2. 2009 9:20

Jarmila (neregistrovaný)

Odhláška za zaměstnance samozřejmě,myslela jsem odhlášku za organizaci,tu jsem nikdy nedávala,ale pro klid můžete oznámit.Pokud se nezruší registrace k jakékoliv dani,budete muset každý rok podávat daňové přiznání i když nulové.

• 27. 2. 2009 17:35

t (neregistrovaný)

Děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).