Re: Nové přiznání DPH-řádky 51-53
Potkalo mne to stejné, jen s tím rozdílem, že jsem měla řádek prázdný, tak jak se mi přiznání načetlo z účetnictví, v pokynech jsem se o tom, že se tam uvádí pokud nekrátíme 1 jsem se nic nedočetla. Odkud čerpáte informaci, že tam má být uvedena "1".
Měl by napravit programátor?
Re: Nové přiznání DPH-řádky 51-53
Tak jsem právě mluvila s kolegyní, ta do koeficientu neuváděla nic a finančák zatím mlčí. Ve starých přiznáních jsem taky vždycky nic neměla a bylo ticho. Ach jo, proč musí pořád měnit a měnit. :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
27. 2. 2009 10:50
Dobrý den,
prosím jen o radu. Stahovali jsme si nové přiznání tady na business.centru. Nějak jsem si při vyplňování nevšimla, že v řádku 52 je přednastavený koeficient 0,73. Teď volala paní z finančáku, že si to mám opravit na 1. Zahloubala jsem se do pokynů k vyplnění a je nutné vůbec něco v oddílu V. vyplňovat, když nekrátíme odpočet (tzn. vůbec tam uvádět i nějaký koeficient)?
Díky, L.