Re: pojištění účetních
zpětně vás nikdo nepojistí, samozřejmě. a vzhledem k tomu, že "vedete" dosud jednoduché účto (už přes deset let) a ani nevíte, kdy začala DE, být vámi, pojistila bych se hoodně vysoko:-(
i v DE se dají udělat chyby malé, ale i za miliony, to musíte vědět vy, co jste tam zmastila.
Sice nechápu ten ironicko-sarkastický tón neomylné(ho) kolegy(ně) 1234a, ale skutečně zpětně vás na odpovědnost z výkonu povolání nikdo nepojistí. Daňový poradce nebo právník by mohl při velkých problémech možno pomoci, minimálně zmírněním případné sankce, ale při neznalosti konkrétních informací se bavíme čistě na teoretické rovině.
nechápete můj tón? já zase nechápu, jak někdo může dělat někomu deset let účto či de a mít takové otázky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 3. 2009 10:15
dobrý den, nejsem pojištěná, myslíte,že by se dalo nějak dopojistit,ale asi zpětně nikdo nepojistí, hrozí mi při kontrole,že budu platit jak mourovatá? když vedu DE , kde jsem omylem udělala chyby?nebo si sehnat danového poradce,kterému zaplatím třeba i zpětně, máte zkušenosti?