Pojištění účetních

• (neregistrovaný)

1. 3. 2009 10:15

dobrý den, nejsem pojištěná, myslíte,že by se dalo nějak dopojistit,ale asi zpětně nikdo nepojistí, hrozí mi při kontrole,že budu platit jak mourovatá? když vedu DE , kde jsem omylem udělala chyby?nebo si sehnat danového poradce,kterému zaplatím třeba i zpětně, máte zkušenosti?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 3. 2009 10:27

1234a (neregistrovaný)

Re: pojištění účetních
      zpětně vás nikdo nepojistí, samozřejmě. a vzhledem k tomu, že "vedete" dosud jednoduché účto (už přes deset let) a ani nevíte, kdy začala DE, být vámi, pojistila bych se hoodně vysoko:-(

i v DE se dají udělat chyby malé, ale i za miliony, to musíte vědět vy, co jste tam zmastila.

• 1. 3. 2009 10:47

Jaromír (neregistrovaný)

Sice nechápu ten ironicko-sarkastický tón neomylné(ho) kolegy(ně) 1234a, ale skutečně zpětně vás na odpovědnost z výkonu povolání nikdo nepojistí. Daňový poradce nebo právník by mohl při velkých problémech možno pomoci, minimálně zmírněním případné sankce, ale při neznalosti konkrétních informací se bavíme čistě na teoretické rovině.

• 1. 3. 2009 12:21

1234a (neregistrovaný)

nechápete můj tón? já zase nechápu, jak někdo může dělat někomu deset let účto či de a mít takové otázky.

• 1. 3. 2009 13:31

alenka (neregistrovaný)

Jaromíre, vám moc děkuji za odpověď. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).