Re: nemoc +ukončení PP
ne, ne když neměl pracovat, tak je to v pořádku (nedívala jsem se do kalendáře co to bylo za den)
ale 2.2. bylo pondělí a pracovat měl, já bych to zkusila řešit dovolenou - pokud měl nárok, nebo neplaceným volnem, ale jestli je možné opravit a ukončit PP v neděli to nevím, ale říkám si proč ne??? Mnohokrát se uzavírají smlouvy o PP bez ohledu na den, např od 1.1. do 30.6. ať je to pracovní den či víkend. Třeba se ještě někdo připojí, jsou to spíše jen myšlenky, než zkušenosti...
Já bych normálně ukončila pracovní poměr 1.2.2009. Napsala bych, pokud je to rozvázačka dohodou, že pracovní poměr končí dnem 1.2.2009 tj. poslední pracovní den. Lze ukončit pracovní poměr v den, kdy končí pracovní neschopnost pokud je to dohodou..nevidím problém. Napsala bych větu, že obě strany s dohodou souhlasí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 3. 2009 10:22
Dobrý den, zaměstnanec u nás ukončil pracovní poměr dohodou ke dni 2.2.
Do 1.2. byl nemocen.schopen práce od 2.2. ale neodpracoval ani hodinu. Teď mě napdá jestli jsem to udělala dobře.
Díky moc Dufy