Re: HPP a DoPP najednou - jak spočítat d
Já to potřebuju za účelem spočítání daně za každý měsíc zvlášť ve výplatě, ne jako roční zúčtování, když si třeba vydělá za leden hrubého 10000 na HPP a 3000 na DoPP, tak jak mám spočítat daň, abychom neplatili z Dopp zdravotní a sociální.
Re: HPP a DoPP najednou - jak spočítat d
Skutečně musíte oba příjmy danit dohromady. Správný program by vám toto měl ošetřit při správném zadání druhu mzdy.Jinak musíte vypočítat ručně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 3. 2009 12:23
Chtěla bych se zeptat, když máme zaměstnance na HPP a součastně má i dohodu o provedení práce, jak mám spočítat daň ze závislé činnosti, co se odvádí na FU, dělala jsem to jako HPP zálohovou a DOPP srážkovou, jako kdyby to byli dva lidé, ale to mi bylo řečeno, že je špatně, takže jak to mám udělat, když potřebuju mít rozdělené jeho příjmy za účelem neplacení zdrav. a soc. pojištění z té DOPP? Máme program Money S3. Díky moc.