Re: Roční zúčtování daně
Pravděpodobně měla větší výkyvy ve výši mzdy. Zřejmě některý měsíc slevu ani nevyčerpala a jindy jí vyšla daň.
Re: Roční zúčtování daně
>>Zkoušela jsem si to spočítat a vyšlo mi to stejně
>>jako
>>Vám. Loňské daně jsou celé nějaké podivné - po 12
>>letech praxe jsem letos opravdu jak v mrákotách. Vše
>>je
>>jinak, takže si myslím, že to máte dobře.
>
>Děkuji.Ale stejně mi neleze do hlavy, že to udělalo
>tak hodně, když jiní mají kolem 100,-Kč.
Pokud se bavíme o minulých letech a ročním zúčtování, tak to opravdu byla vždy když byl zaměstnanec celý rok zaměstnán malá částka, ale letos je to prostě všechno jinak.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 3. 2009 8:37
Mám zaměstnankyni,která po celý rok 2008 pracovala v naší firmě, neměla vůbec nemocenskou,nemá žádné nezdanitelné části daně,jen uplatněnu slevu na poplatníka (24 840,-) a dostane přeplatek na dani ve výši 810,-Kč. Není to hodně, nemám někde nějakou chybu? (úhrn příjmů 136 713,-Kč,úhrn poj. 47 849,55=základ daně 184 500,-Kč ,úhrn sraž.záloh 3 645,-). Vždy mi u zaměstnanců vycházelo vrácení daně tak kolem 100,-Kč pokud u nás dělali celý rok a neměli nemocenskou ani žádně odčitatelné položky.Děkuji moc za pomoc.