Re: Nemoc do 9.3 ,2dny náhrada zbytek ne
Mě jde o to když mu proplatím jen náhradu za nemoc a ostatní dny byl nemocen a nepracoval ,j tak mu hrubá mzda vyjde 0 a vyměř základ pro OSSZ je 0, ale ZP vyměrovací se mi v programu objevil,jelikož neměl, zda se mu musí odvádět ZP, jelikož program mě ho vypočítal, Od 10.3. má výpověd ve zkušební době
Re: Nemoc do 9.3 ,2dny náhrada zbytek ne
On nastoupil v únoru a pár dnů odpracoval a hned šel marodit a tak mu nemůžu zrušit PP ve zkuš. době až po 14. dnu marodění. a to je 10.3., ano budu mu dávat zrušení PP ve zkuš. době k 10.3. a proto se ptám na radu, když v březnu byl nemocen a náhradu jsem platila jen za 1. a2.3.( měl pracovt) a do 9.3. byl nemocen,ale neměl plánované směny, tak zda musím odvézt ZP za březen?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 3. 2009 13:43
Prosím o radu zaměstnanec má pokračování nemoci z února a od 1.3. - 9.3. je nemocen s tím, že mu proplatím jen 1.a2.3. dle plánu směn od 3.3.-9.3. neměl pracovat tudíž nemá ani mzdu jen mu ve mzdě proplacím nemocenskou, musím odvádět ZP? Program pohoda mi již vyčíslil vym. základ i pojistné? Teď nevím co je dobře