OT: Heslo registr.stále vypadává

• 6. 3. 2009 15:08

Zdravím admin., opakovaně mi vypadává heslo, kterým se zaregistruji, napíši odpověď a zjistím, že se musím znovu reg., nejde s tím něco provést, nebo dělám něco špatně? Stále zaškrtávám "pamatovat si mně" a on si nic nepamatuje.
    Jaké mají ostatní zkušenosti?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 3. 2009 17:08

Eva M.

Re: OT: Heslo registr.stále vypadává
      Zdravím, Pájo. Bohužel moje zkušenost je stejná. Jednu chvíli to už vypadalo, že to bude fungovat, ale pak to začalo ta hesla zase zapomínat. Pošlu odkaz na tento thread adminovi panu Hakenovi, snad s tím něco udělá.
      Pro upřesnění: Firefox mi sice nabídne předvyplněné hvězdičky v hesle, takže kliknu jen na přihlášení a nemusím to celé zadávat znovu. Ale AUTOMATICKY mě to nepřihlásí ani ve Firefoxu, ani v IE 7.

• 6. 3. 2009 17:11

pája

za 1. toto jsou na mne příliš odborné výrazy, za 2. já musím vždy vyplnit jméno a heslo a za 3. mne prcek bere, když vyplodím odpověď a zjistím, že zase nejsem přihlášen, pokud to stihnu, tak honem zkopíruju jinak apk zpět, pokud ne, tak se znovu přihlásím a plodím novou-starou odpověď, Ptám se jen proto, zda nedělám nějakou chybu já, nebo zda se stím nějak počítá na zkvalitnění a usnadnění.Mějte se.

• 6. 3. 2009 22:19

graver

Stejné v MSIE 6,7,8. Problém ale není v automatickém nepřihlášení - to se mi určitou dobu drží, ať už na stránce zůstávám a jen refreshuju nebo volím novou session. Po uplynutí té doby mě to vyhodí. Moc tomu nehovím, ale že by krátká expirace cookies?
      A když už jsme u toho, neměl v lednu skončit pilotní provoz povinné registrace?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).