Re: OT: Heslo registr.stále vypadává
Zdravím, Pájo. Bohužel moje zkušenost je stejná. Jednu chvíli to už vypadalo, že to bude fungovat, ale pak to začalo ta hesla zase zapomínat. Pošlu odkaz na tento thread adminovi panu Hakenovi, snad s tím něco udělá.
Pro upřesnění: Firefox mi sice nabídne předvyplněné hvězdičky v hesle, takže kliknu jen na přihlášení a nemusím to celé zadávat znovu. Ale AUTOMATICKY mě to nepřihlásí ani ve Firefoxu, ani v IE 7.
za 1. toto jsou na mne příliš odborné výrazy, za 2. já musím vždy vyplnit jméno a heslo a za 3. mne prcek bere, když vyplodím odpověď a zjistím, že zase nejsem přihlášen, pokud to stihnu, tak honem zkopíruju jinak apk zpět, pokud ne, tak se znovu přihlásím a plodím novou-starou odpověď, Ptám se jen proto, zda nedělám nějakou chybu já, nebo zda se stím nějak počítá na zkvalitnění a usnadnění.Mějte se.
Stejné v MSIE 6,7,8. Problém ale není v automatickém nepřihlášení - to se mi určitou dobu drží, ať už na stránce zůstávám a jen refreshuju nebo volím novou session. Po uplynutí té doby mě to vyhodí. Moc tomu nehovím, ale že by krátká expirace cookies?
A když už jsme u toho, neměl v lednu skončit pilotní provoz povinné registrace?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 3. 2009 15:08
Zdravím admin., opakovaně mi vypadává heslo, kterým se zaregistruji, napíši odpověď a zjistím, že se musím znovu reg., nejde s tím něco provést, nebo dělám něco špatně? Stále zaškrtávám "pamatovat si mně" a on si nic nepamatuje.
Jaké mají ostatní zkušenosti?