Re: náhradní volno a přesčas v jednom mě
Protože když má víc hodin odpracováno, které mu chcete tento měsíc zaplatit, nepozná, že si něco vybírá místo příplatku za přesčas. To by musel mít méně hodin odpracováno a s přesčasy
plný fond. Takže si tento měsíc nic nevybírá,že ? :-)
Asi jsem to napsala špatně, jedná se mi o to, za kolik hodin proplatit příplatek, omlouvám se
.. 20 dnů/160 hod.FPD
odpr. 180 hod. / např. za 19 dnů /1den si zůstal doma-náhr.volno/
tj.do programu bych já zadala
20 dnů 180 hod. odpracovaných/jinak by vám chyběl ve FPD 1 den/
a 20 hod. zaplatit přesčasovým příplatkem ..
pokud by si chtěl 8 hodin nechat na vybrání v březnu,pak by se mu zaplatilo jen 12 hod. přesčasovým příplatkem, 8 hod. by bylo jako převod hodin do dalšího měsíce,záleží,jak to bere program .. pak by ale také řval,že mu proplácíte málo přesč.hodin :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 3. 2009 13:54
Dobrý den, mám poprvé situaci, že má zaměstnanec přesčas za který si vybírá náhradní volno v tom samém měsíci. Nějak jsem se do toho zamotala... Odpracováno 180 hodin, tj. 20 hodin přesčas, za 8 hodin přesčasů si vybere náhradní volno. Do mzdy zadám celkový počet odpracovaných hodin 180, ale do přesčasových hodin zadám jen 12 hodin? Program na mě potom řve :), že nemá proplacené všechny přesčasy... prosím o radu děkuji