Re: Neschopenka 2009
prave ze listek na penize, alespon v CB, vydavaji chytre lekari 2x. tj. jeden mi zustane a druhy prilozim. nic tedy nefotim. ja si ale nechci nic fotit. ;o) maji tam tedy zakonodarci chybu. ma byt tedy o jeden dil jeste vice. takze nezbyva nez si V dil ofotit. to je ale bordel.
dekuji za reakci
Myslím si, že když nechcete, tak si fotit nemusíte, je to jen doporučení (dokonce i ze strany PSSZ). A jeden díl ještě navíc, to bychom se zbláznili asi všichni. Vžďyť někteří nevědí doteď, co s tím, od lékařů přes zaměstnance až po mzdovky. Zlaté staré neschopenky.
;o) s tim souhlasim. hlavne lekari by museli do tech kopii poradne mlatit aby se jim to propsalo.
me se ted kazdou chvilku stane, ze si zamestnanec nenecha ukoncit OČR a divi se, ze nedostava penize. ;o)
no fotit asi budu muset, abych mel nejaky doklad o tom co proplacim, ale proste se mi to nelibi.
pred mesicem jsem dokonce donutil FU aby mi nafotili 100x Prohlaseni pro zamestnance. ;o) ja jim za to nemuzu, ze jim to odhlasujou v prosinci a tiskarny nestihaji. Delam vyplaty pro stovky lidi a preci nebudu stat dva dny u kopirky a nebudu fotit prohlaseni.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 3. 2009 8:43
Mel bych dotaz. Neschopnost zacina napr. 26.1.
zamestnanec mi prinese III a IV dil. + 2x potvrzeni o trvani neschopnosti.
je mu vyplatim za konec ledna.
zamestnanec prinese V dil ktery mu ukoncuje neschopnost koncem unora.
ja mu vyplatim zbytek neschopnosti za zacatek unora, vyplnim prilohu pro zbytek unora a odeslu na OSSZ.
odesilam na OSSZ i dil V?
pokud ano, tak jaky dil zustane me, abych prokazal proc proplacim jeste zacatkem unora? kdybych dil V odeslal spolu s dilem IV a prilohou na OSSZ tak mi zbyde jenom zacatek dil III + o trvani neschopnosti a co bych ukazal kontrole na zaklade ceho proplacim unor?
dekuji