Re: Diskrétní výplatní pásky
Diskrétní obálky mají navrchu ještě jeden papír, kde vidíte všechny údaje, tedy celou výplatu, ale ten si odtrhnu, takže na samotné obálce je pouze číslo a jméno zaměstnance, které se propíšou přes kopírovací pásek. Budete se muset domluvit s programátorem, aby Vám upravil údaje v záhlaví. Já to mám nastaveno v programu jako výplatní sáčky, tudíž se mi tisknou pouze 2 lidi na stránku.
Re: Diskrétní výplatní pásky
Také tisknu 2 lidi na A4. Mám ale jiný problém. Nemůžu vytisknout najednou 100 lidí. Po každé dvojici (A4) musím trochu papír posunout. Je to otrava. Nevíte někdo, jestli by to šlo nastavit, abych mohla zapnout tiskárnu a vytisknout všechny pásky bez mého zásahu najednou??
Agáto vy to tisknete najednou?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 3. 2009 10:16
Dobrý den, prosím o radu:
máte někdo zkušenosti s diskrétními výpl. páskami?
Dostala jsem za úkol tyto pásky pro naši firmu zajistit.
Dosud tyto pásky tisknu na trakt. papír 3 pásky na stránku A4.
Sdělte, prosím Vaše zkušenosti s těmito páskami, co jsem se ptala,
tak např. my máme hlavičku výpl. pásky o 3 mm širší. na této hlavičte máme uvedenu měs. mzdu - nárok. Na diskrétní výpl. pásce se tiskne celá tato hlavička, tudíž by to nemělo ten správný efekt, kdyby každý vědel, kolik zam. bere. Díky HH