Re: Průměr náhrady - prosím o kontrolu
Mě to bylo řečeno paní mzdovou že se do náhrad nepočítají odměny, pouze osobní ohodnocení ale odměny které jsou každý měsíc jiné, tak se nepočítají. A jaký průměr by tedy měl být když měla základ 29.800,-(za odprac.hodiny mzda 14.900,-) + odměny 6.823,- a odpracovala 60 hodin? Mě vychází 362,05Kč.. mzdové to vypočítal počítač 260,72Kč, tak by mě zajímalo, jestli to počítám blbě já nebo jak došla k takovému číslu?
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 3. 2009 11:04
Dobrý den,
prosím jak se počítá průměr náhrady na dovolenou? mám tu zaměstnankyni která nastoupila 1.2.2009, zákl.mzda 29.800,-, pracovni doba je 6h.denně (120h./únor), v únoru byla nemocná 7 dní a 3 dny měla OČR, skutečně tedy odpracovala 10 dní (60hodin). Na výpl.pásce je průměr náhrady uveden 260,72Kč. Nevíte jak k tomu mzdová dospěla? Ještě zaměstn.měla odměny, ty se ale do průměru nepočítají že?
děkuji