Re: rozvaha, výsledovka? začátečník :o(
Já tedy v Money nikdy nedělala, ale ze zkušenosti s jinými sw bych se podívala nejdříve do obratové předvahy,(ta by Vám měla sedět, pokud máte inventarizovány všechny 0-4 účty) pak bych si sestavila R a V ručně a porovnala bych bludy se skutečností.Kde máte jistotu, že ačkoliv Vám HV sedí na haléř, nejsou bludy i v KS.Někde v Money by mělo být nastavení výkazů ve vztahu k použitým účtům.Také PS zadaný ručně si nemusí rozumět s neuzavřeným rokem(pokud nemáte sw úplně čisté-nové).Co střediska a PS?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 3. 2009 13:20
Dobrý den, začánám s Money-přebírám účto. mohl by mi někdo poradit, jak je možné, že když jsem si zadala počáteční stavy a chci si vyjet Rozvahu a Výkaz ZaZ ve zjedn. rozsahu, tak mminulé účetní období (r 08 - zadáváno nyní) absolutně nesedí. Počáteční stavy r 08 mám dobře. HV jsem přeúčtovala, HV za rok 09 v rozvaze i výsledovce sedí na haléř. Tak jak je možné, že ve výkazech mám takové bludy? Za každou reakci Vám děkuji!