Re: Prosím o kontrolu výsledku
Ano slevu na děti jsem tam také zahrnula což je 21.360,- a na zálohách mu zaměstnavatel nesrazil nic což je mi divný ale nic v této kolonce není. Ve vyplacených bonusech má 21.360,- takže i tak mi vychází že daň je nula. Bohužel letos nevyužijeme že má na mě manžel možný odpočet. Ale děkuju všem za kontrolu a radu, díky.
Re: Prosím o kontrolu výsledku
Není to divné, že nemá žádnou zálohovou daň, vyplatili mu všechny bonusy. Takže není co vracet a u ž také nic nedostane. Snad příště.:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 3. 2009 13:35
Dělám manželovi přiznání k dani z príjmů podle potvrzení: úhrn příjmů má 99.674,-, pojistné 34.918,-, základ daně 134.682,- a úhrn vyplacených měsíčních daňových bonusů je 21360,-, dále máme 2 děti obě 1-12/2008 a na mě si odečítá slevu na manželku (příjmy nepřesáhli 68tis.), je správně že mi vychází nulová daň že by nám nic nevraceli??? Prosím Vás moc o kontrolu, dělám přiznání poprvé.