Re: prac.poměr na dobu určitou
To omezení prac. poměrů na dobu určitou na maximálně 2 roky začalo myslím platit od 1.4. nebo od 1.3. 2004. Takže od té doby ještě 2 roky jste mohl mít prac. poměr na dobu určitou a pak už měl přejít na dobu neurčitou, pokud jste pracoval dál. Toto omezení ale neplatí pro některé vyjímky, jako např. starobní důchodce nebo zástupy např. za pracovnici, která je na rodičovské. Tyto pracovní poměry na dobu určitou se mohou sjednávat po delší dobu. Také prac. poměry, které jsou na práce sezónní a práce zvláštní povahy, nejsou omezené na 2 roky. Předpokládám, že máte pracovní poměr, ne dohodu o pracovní činnosti.
Re: prac.poměr na dobu určitou
>>>prosím o radu,u současného zaměstnavatele jsem
>>>zaměstnán 6,5 roku,ale stále na dobu určitou,která se
>>>každý
>>>půlrok před uplynutím půlroku opět prodlouží.slyšel
>>>jsem že po tak dlouhém prac .poměru je k němu
>>>přihlíženo
>>>jako k prac.pom. na dobu neurčitou tzn.v případě
>>>propouštění odstupné atd.pokud ne co s tím mám dělat
>>>,je
>>>nás v zam.asi 100 kterých se to týká.děkuji za radu
>>>zdeněk
>>
>pracovní poměry na dobu určitou se mohou sjednávat po
>delší dobu. Také prac. poměry, které jsou na práce
>sezónní a práce zvláštní povahy, nejsou omezené na 2
>roky. Předpokládám, že máte pracovní poměr, ne dohodu o
>pracovní činnosti. prac.pom. máme na dobu určitou vzhledem k tomu že pracuji ve školství a zaměstnavatel to bere jako práci sezonní dík
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 3. 2009 13:00
prosím o radu,u současného zaměstnavatele jsem zaměstnán 6,5 roku,ale stále na dobu určitou,která se každý půlrok před uplynutím půlroku opět prodlouží.slyšel jsem že po tak dlouhém prac .poměru je k němu přihlíženo jako k prac.pom. na dobu neurčitou tzn.v případě propouštění odstupné atd.pokud ne co s tím mám dělat ,je nás v zam.asi 100 kterých se to týká.děkuji za radu zdeněk