Jak se bránit statistice!!??

• (neregistrovaný)

16. 3. 2009 8:13

Dobrý den, poraďte prosím, jak se bránit statistice, jsme menší montážní firma s průměr. počtem zam. kolem 20 a vyplňujem již několik let 12 měsíčních výkazů, k tomu 4 čtvrtletní a 2 roční.A každý rok nám minimálně jeden další přidávají.K vyplnění vždy skončí u mě a můžu teda říct, že je nevyplňuji úplně stoprocentně, zvlášt teď v době uzávěrky mi tu leží 3 do konce března.A mám pocit že poslední dobou dělám jen samou statistiku a ne svoji práci. Máte někdo zkušenost, jestli se tomu dá ubránit? Z diskuze jsem tu vyčetla, že se také s výkazy potýkáte, ale kdyby někdo věděl..... děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 3. 2009 8:50

ales2 (neregistrovaný)

Re: Jak se bránit statistice!!??
      ja uz jsem tak trosku rezignoval. ;o) pisou tam vyplnit. tak vyplnuju. jestli dobre nabo spatne to uz je druha vec. myslim si, ze ve state to takhle jako ja dela kazdy druhy. protoze ty statistiky co nam potom ukazujou v tv pravdive byt nemuzou.;o) vsude krize a nase ekonomika v poslednim ctvrtleti rostla. ;o) vyplnovat se to ze zakona musi. maji tam snad az nejake nehorazne pokuty.
      ted si vemte, ze vy to vyplnujete za svoji firmu. ja jsem to delal v ramci ucetnictvi pro firmy. budu se asi muset zamyslet nad nejakou cenou za vyplnovani. lezi mi tu desitky techto formularu a nejlepsi je, ze vam ze statistiky na nej nenapisou co je to za firmu. tj. ve firme to rozbali a cisty formular mi prinesou. pokud tu nejsem a neodchytnu to kdo to prinasi, tak vubec netusim za jakou firmu ten ktery mam vyplnit. ;o)

• 17. 3. 2009 14:25

MirkaP. (neregistrovaný)

Re: Jak se bránit statistice!!??
      Já se bráním tak, že je nedělám. Pouze ty, které urgují - podle toho poznáte, kdo opravdu něco chce. Po určité době boje (ani na první urgenci nereaguju, jestli to fakt potřebují, ozvou se víckrát, vím to!) děláme asi 1 čtvrletní a 2 roční výkazy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).