Re: exekuce
;o) maji tam pana Sokola. je to presne tak.
dluzna castka 208,-
+ exekutor, atd. atd. a vetsinou to vychazi cca 12500.
minuly tyden mi jich na jednu pani prislo hned 9. ;o) celkem za 9 nehrazenych pokut za jizdu na cerno v praze ji budu strhavat 150.000,-
kdyz jsou lidi nezodpovedny co muzou cekat. nechci tim ale obhajovat nehorazny odmeny pravniku. to rozhodne ne.
pokud uz jedu na cerno. stat se muze vsechno. tak hold hned druhy den to dojdu preci zaplatit ne.
>>Chápu že tu částku budu muset uhradit za chyby káždý
>>platí.
>>Jen mi to příjde docela dost, že z 1006 kč udělaj
>>18000 kč.
>>A tom jsem si to ještě zjistila sama bůh ví za jak
>>dlouho by mi to poslali oni.
>
>To píšete o exekuci, kterou dopravní podnik podstoupil
>exekutorovi?
>Vždyť jenom odměna exekutorovi činí několik tisíc Kč +
>nabíhá úrok z prodlení za nezaplacenou exekuci. Ta
>částka ještě bude nabíhat.
>Zkuste se poradit s právníkem - ale to jsou další
>výdaje navíc.
>>>>Chápu že tu částku budu muset uhradit za chyby káždý
>>>>platí.
>>>>Jen mi to příjde docela dost, že z 1006 kč udělaj
>>>>18000 kč.
>+
.
>Od roku 2002 do r. 2008 to bylo pořád 1006,-
>než to odkoupil pan exekutor v r. 2008.Minulý týden
>jsem psala na e-mail p.exekutorovi a ten mi oznámil
>tuhle částku (18000,-).
>Neřeknu kdybych to u něj měla třeba dva roky nebo déle
>ale tohle je normálně sprostý.
Normálně sprostý je jet před sedmi lety načerno a ještě čekat pochopení. Kdybyste občas koukla na televizi nejen na seriály, případně pročetla denní tisk, zjistila byste, že nejste sama a že sankce opravdu takhle narůstají.
exekutor odkoupil vasi pokutu? ten to asi jenom vymaha, ne. a ta castka 18000 vam nenabehla v roce 2008 ale to jsou naklady na to, to z vas dostat. tj. mohla jste to od 2002 do 2007 uhradit. jiste vam prisla upominka. nejmene 3x. pokud neprebirate postu, nebo se nezdrzujete na adrese je vas problem. tj. mate doruceno tzv. nahradni cestou. tj. nekde jste visela na nastence. ;o)
no a v roce 2008 dosla dopravnimu podniku trpelivost a predala vymahani pohledavky exekutorovi. ten rekl sekretarce, aby napsala vasemu zamestnavatelovi, na ossz, .... a sup 5000,- k tomu. + + + a jste na 18000.
po zaplaceni vam nejspise jeste prijdou uroky. takze 18000 neni konecna castka. uroky se pocitaji DO zaplaceni.
to souhlasim. tj. jedina vase sance jeste je, zkusit se pozeptat na dopravnim podniku, popr. exekutora, jak vam byly doruceny upominky. prestehovala jste se? kdyz jste dotala pokutu tak adresu uvedenou pri pokute mate stale? schranku vam nikdo cizi nevybira ci vyhazuje postu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 3. 2009 8:24
Chápu že tu částku budu muset uhradit za chyby káždý platí.
Jen mi to příjde docela dost, že z 1006 kč udělaj 18000 kč.
A tom jsem si to ještě zjistila sama bůh ví za jak dlouho by mi to poslali oni.