Re: MONEY S3-roční zúčtování - zaokrohle
Já mám stejný problém, už jsem udělala roční zúčtování s těmi nezaokrouhlenými částkami a teď , když to vyjedu je to zaokrouhlené u čtyřech lidí se mi to pohnulo o 15Kč ( přeplatila jsem je. Taky se mi zdá, že po novém roce v tom mají nějaké zmatky. Já jsem si s něma dopisovala snad týden na podpoře na internetu a pak stejně ty mé problémy nevyřešili, protože to prý bude až v červnu ve verzi 11,40. tak taky nevím proč to neřeší, když o různých problémech ví.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 3. 2009 7:42
Chci se zeptat, zda vám také nesouhlasí pojištění zaměstnavatele na mzdovém listě (není to tam zaokrouhlené) a na výpočtu daně a daňového zvýhodnění. Volala jsem na podporu a tam mi sdělili, že to tak je a že to ničemu nevadí.
Ale přeci vadí. Potvrzovala jsem Potvrzení o příjmu a byla tam částka nezaokrouhlená (tj. z mzdového listu)!!! No a teď když si to vytisknu znova, tak je už zaokrouhlená a je vždy o něco vyšší.
FÚ se to rozhodně nebude líbit.
Nemáte stejné zkušenosti, jak jste to vyřešili???
Prosím o radu, děkuji