Daň z příjmu fyz. osob

• (neregistrovaný)

18. 3. 2009 10:17

Manžel je zaměstnán a já jsem na mateřském příspěvku. Potřebovala bych kontakt na někoho okolo Domažlic, jsem z Hostouně, kdo by mě vyplnil daň. přiznání- samozřejmě zaplatím.
    Manželovi nedělají v práci vyrovnání daně a my máme 4 děti, takže by nám asi dost vrátili Dík.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 3. 2009 10:32

dasa (neregistrovaný)

Re: Daň z příjmu fyz. osob
      Pokud si manžel v zaměstnání požádal o roční zúčtování (do 15.2.2009), nechápu proč by ho neměl zaměstnavatel provést?

• 18. 3. 2009 10:48

xy5

třeba jim zam-tel nevyplácí mzdu, firma je v konkurzu a mzdy bude vyplácet ÚP
      potom je opravdu od zam-tele správné, že nedělá zam-cům RZD, protože by jim ho nikdo nevyplatil (o peníze by zam-ci přišli) nebo by se museli s firmou soudit, ÚP totiž vratky z RZD ani bonusy nevrací!
      ale měla by mzdová účetní této firmy zam-cům vyjít vstříc a daň.př. jim pomoci vyplnit (těm, kteří nejsou povinni podávat daň.př.), aby si na ÚP požádali o vratku daní sami - FÚ jim vratku daně včetně příp. bonusů vrátí (tam nevadí, že je firma v konkurzu)

• 18. 3. 2009 11:06

xy5

omlouvám se, chtěla jsem napsat: ... aby si na FÚ požádali o vratku daní sami - FÚ jim vratku daně...... vrátí.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).