Re: Příjmy=0, výdaje=0???
V DP to smysl nemá, když přílohu vypíšete, nic nepokazíte ani nezískáte.
To, že nemáte žádné příjmy sociálku ani ZP nezajímá, přehled za 10 měsíců (to jste byla OSVČ) podat musíte, stejně jste platila zálohy. Počet měsíců podnikání jen šest, ostatní měsíce, pokud byla neschopnost celý kalendářní měsíc, tak za ně se pojištění neplatí.
Re: Příjmy=0, výdaje=0???
1)nemusíte
2)přehledy podat musíte - příjmy 0, výdaje 0, ale nějaké minimální placení vám na konci vyleze, když jste byla přihlášená jako OSVČ (myslím že za dobu neschopenky platit nebudete, ale tím si nejsem na 100% jistá)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 3. 2009 18:41
Zdravím všechny finančníky a prosím o radu. V loňském roce jsem měla příjmy = 0, výdaje = 0, 10 měsíců hlavní činnost, k 1.11. živnost pozastavena, od 1.7. do 31.10. v neschopnosti po úrazu. Musím k DP připojit i přílohu č. 1? V DP uvádím pouze příjmy od zaměstnavatele za listopad a prosinec. Také mi není jasné, jak mám vyplnit přehledy pro sociálku a zdravotku, když z podnikání nemám žádné příjmy ani výdaje... Díky moc všem za rady, porady a pomoc.