Účtování restaurace v DE

  • (neregistrovaný)

    18. 3. 2009 19:10

    Pročítám pár příspěvků ohledně restaurací a teď jsem znejistil.
    Vedu si sám DE ve své restauraci. Z nákupů si zvlášť vypisuji potraviny do kuchyně a zvlášť nápoje pro restauraci/ jakože sklad/. Při zaúčtování nákupů v DE dávám celé doklady jednou položkou rovnou do výdajů. Tržby eviduji denně, ale dohromady
    restauraci i s jídly. Takže v DE mám vlastně nerozdělené tržby a ve výdajích zaúčtovaný celý doklad o nákupu jak nápojů, tak potravin. No a teď nevím, zda to můžu takto jednoduše účtovat, když si skladovou evidenci vedu zvlášť.
    Děkuji za případné posouzení.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 3. 2009 19:15

      majdalenka (neregistrovaný)

      Re: účtování restaurace v DE
      Pokud se v tom vyznáte a budete schopen si při kontrole vše obhájit, není v tom problém. Na dodacích listech je to již jednou rozepsáno, tak proč byste to psal znova.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).