Re: skladování prohlášení poplatníka dan
Mám to taky tak, v šanonech současné zaměstnance podle abecedy, každého zvlášť ve složce, kde mám všechna prohlášení za dobu co je u nás i se všemi potvrzeními (na děti, k RZ apod.). Když skončí, přeřadím ho do šanonu skončených PP, kde mám složky vždy podle roku. Když pak přijde nějaký bývalý zaměstnanec, že potřebuje nějaké potvrzení, tak to lehce najdu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 3. 2009 14:18
Chtěla bych se prosím zeptat, jaké máte zkušenosti, jak skladovat prohlášení poplatníka daně? Zatím je mám setříděné v šanonech podle roků 2003-2005, 2006- 2008. Celkem je toho asi 8 šanonů, 3/4 lidí už tady nepracuje a když hledám třeba rodný list u jednoho zaměstnance prohlížím 3 šanony. Chtěla bych to mít nějak pohromadě. Myslíte, že je dobrý nápad, těm co odešli strčit prohlášení do osobní složky a založit. Není dobré to mít pořád někde v šanonu pro případnou kontrolu z FÚ? Říkala jsem si, že si udělám šanon jen s těmi, co tady momentálně pracují, ale pořád to přehazovat, když někdo skončí?!
Děkuji