Re: Formulář pro čssz a finanční úřad
Na stránkách cssz.cz- tiskopisy najdete všechny potřebné
V daňovém přiznání se sražené zálohy na dani za poplatníka vyplní v odd. 7 na řádek 84: úhrn sražených záloh na daň z příjmů ze závislé činnosti a z funkčních požitků ( po slevách na dani )
Ano,podáváte na FÚ každý rok vyúčtování daně zálohové, popřípadě srážkové.Tiskopisy s pokyny a termíny podání najdete na stránkách mfcr.cz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 3. 2009 10:07
Hezkou sobotu. prosila bych o radu, máme jen jednoho zaměstnance a po novém roce jsme posílali měsíční přehledy na formulářích pro malou organizaci. Paní z čssz mi volala, že už se používají jiné formuláře a že je najdu ke stažení na internetu na jejich stránkách. Já tam ale nic takového nemůžu najít. Můžete mě někdo, prosím, nasměrovat? Dál bych prosila o radu, zaměstnanec mě poprosil, zda mu můžu vyplnit i daňové přiznání. Za každý měsíc políláme na FÚ zálohu po slevě...tu slevu mám zapsat do oddílu 5? A na fu mám poslat nějaký formulář s údaji o zaplacených zálohách na dani zaměstnance, jde o formulář vyúčtování daně z příjmu FO ze závislé činnosti? Moc díky za pomoc a přeji hezký víkend :-) terca