Re: Silniční daň-neuznání slevy
Jsou dvě možnosti a to buď to auto bylo dovezeno ze zahraničí, kde již bylo registrováno dříve nebo existoval před Vaším TP ještě jeden z důvodu popsání byl třeba vydán další. Podívejte se na datum výroby na druhé straně TP a podle toho můžete odhadnout, kdy mohla být první registrace.
Re: Silniční daň-neuznání slevy
No koupili jsme to od tety-ona byla 1. majitel a na leasing. Přihlášení dle TP 16.12.2002 + uvedeno, že 16.1.2006 ukončena leas.sml. a vlastník shodný s provozovatelem. No s manželem jsme přemýšleli, jestli to není tím, že je potřeba k tomu daňovému přiznání doložit i kopii TP pro průkaznost slevy ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 3. 2009 20:03
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mi někdo poradí...
Podávala jsem DP k sil.dani - auto N1 jsme koupili 11/2008, přihlášeno 12/2008 - DP jsem podala na 12/2008 a uplatnila jsem tam 25% slevu, protože dle TP 1.registrace vozu 12/2002. Ale následně jsme z FÚ obdželi platební výměr na tuto daň, na daň, která odpovídá dani bez uplatnění slevy. Nevíte, proč by nám tuto slevu neměli zohlednit? Na FÚ jsem se raději neptala ...