Re: Pro moder.diskuz.fóra - dotaz
Já s tím problém nemám, barevně rozlišené to mám pořád. Problém může být např. v tom:
* že používáte nějaký neobvyklý prohlížeč nebo ne-zcela funkční verzi nějakého prohlížeče
* nebo v tom, že ve svém prohlížeči máte někde zakázáno, aby si pamatoval, co jste na internetu dělala = tudíž každou vaši návštěvu bere jako "první", protože nemá/nesmí mít uloženo, aby si pamatoval to předtím
* zkuste zvolit jiné barevné schéma, jestli to pomůže
* zeptejte se někoho, kdo vám pečuje o pc, v čem může být probém - dle mého názoru jde opravdu problém o VAŠE nastavení, nikoliv o nastavení serveru obecně.
Měla bych také dotaz a nebo spíš návrh. Lze např. udělat, aby příspěvky, na které nebylo zodpovězeno (např. 1 měsíc) zanikly a neukazovaly se již? Díky
Používám Mozzilu a Explorer a vše O.K.
Zůstávají vám zelené řádky alespoň po přečtení a potom když se znovu připojíte, tak už to tam je vše modré?? To by také mohlo dělat nastavení v prohlížeči a to - nastavení - vymazání navštívených stránek, zkuste v Nástrojích doladit vlastnosti prohlížeče.......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 3. 2009 11:33
Hezký den. Mám dotaz, v minulosti přečtené příspěvky zůstávaly barevně odlišené podle toho, jakou si kdo zvolil barvu, takže jsem věděla,že ten určitý příspěvek jsem již přečetla.Nyní zůstává barva jen modrá i když na příspěvek kliknu třeba vícekrát.Jak nastavit rozlišování mezi přečteným a nepřečteným? Díky za radu. ST.