Pro moder.diskuz.fóra - dotaz

• (neregistrovaný)

24. 3. 2009 11:33

Hezký den. Mám dotaz, v minulosti přečtené příspěvky zůstávaly barevně odlišené podle toho, jakou si kdo zvolil barvu, takže jsem věděla,že ten určitý příspěvek jsem již přečetla.Nyní zůstává barva jen modrá i když na příspěvek kliknu třeba vícekrát.Jak nastavit rozlišování mezi přečteným a nepřečteným? Díky za radu. ST.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 3. 2009 12:32

Katuška (neregistrovaný)

Re: Pro moder.diskuz.fóra - dotaz
      nemáte nějak jinak nastavený prohlížeč, mě se totiž přečtené přispěvky zobrazují zeleně a nepřečtené modře (tedy jen pokud to sleduji ze stejného počítače).

• 24. 3. 2009 13:22

Eva M.

Já s tím problém nemám, barevně rozlišené to mám pořád. Problém může být např. v tom:
      * že používáte nějaký neobvyklý prohlížeč nebo ne-zcela funkční verzi nějakého prohlížeče
      * nebo v tom, že ve svém prohlížeči máte někde zakázáno, aby si pamatoval, co jste na internetu dělala = tudíž každou vaši návštěvu bere jako "první", protože nemá/nesmí mít uloženo, aby si pamatoval to předtím
      * zkuste zvolit jiné barevné schéma, jestli to pomůže
      * zeptejte se někoho, kdo vám pečuje o pc, v čem může být probém - dle mého názoru jde opravdu problém o VAŠE nastavení, nikoliv o nastavení serveru obecně.

• 24. 3. 2009 17:07

MíchaelaT (neregistrovaný)

Měla bych také dotaz a nebo spíš návrh. Lze např. udělat, aby příspěvky, na které nebylo zodpovězeno (např. 1 měsíc) zanikly a neukazovaly se již? Díky

• 24. 3. 2009 13:35

bb (neregistrovaný)

Používám mozillu a vše mám také stále modré. Když překliknu na jinou barvu - vrátí se mi vše zpět na standardní jednobarevné nastavení :(

• 24. 3. 2009 18:15

maja (neregistrovaný)

Používám Mozzilu a Explorer a vše O.K.

Zůstávají vám zelené řádky alespoň po přečtení a potom když se znovu připojíte, tak už to tam je vše modré?? To by také mohlo dělat nastavení v prohlížeči a to - nastavení - vymazání navštívených stránek, zkuste v Nástrojích doladit vlastnosti prohlížeče.......

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).