Přehled na sociální + příjmy ze zaměstná

• (neregistrovaný)

24. 3. 2009 20:05

Dobrý večer, potřebuji poradi jak vyplnit přehled na sociálku,když je byl podnikatel současně i zaměstnán.Výdělečná činnost trvala 5 měsíců, pracovní poměr také 5 měsíců,zbylé měsíce na úřadě práce.řádek 29-určenývyměřovaný základ jsem vypočítala, ale co uvedu do řádku 30?vyměřovací základ se myslí hrubý příjem ze zaměstnání dle potvrzení,které obdržel?řádek 32 je součet řádků 29 +30, také jasné.co mám vyplnit do řádku 34? čásku kterou zaplatil na sociálku nebo i to co si uhradil na sociálním v zaměstnání? Z pokynů to nemohu pořádně vyčíst.Děkuji.Snad jsem popsala dotaz srozumitelně.Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 3. 2009 20:23

klm (neregistrovaný)

Re: přehled na sociální + příjmy ze zamě
      nemam pred sebou prehled, ale nesmite michat dohromady vydelkecnou cinnost a prijmy z ni jako OSVČ a prijem ze zamestnani.
      Tiskopis vyplnte presne podle navodu (je tam navod jak spocitat pomernou cast, kdyz nekdo neby OSVC po cely rok) a do prijmu a vydaju budete uvadet jen prijmy a vydaje z podnikani.

• 25. 3. 2009 6:06

Iveta71 (neregistrovaný)

Držím se pokynů,ale na řádku 30 se má vyplnit vyměřovací záiklad ze zaměstnání

• 25. 3. 2009 9:30

J (neregistrovaný)

ř. 34 vyplníte součet záloh na SP.Do součtu se nezapočítává zaplacené SP, jestliže jste ho platila dobrovolně

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).