Re: přehled na sociální + příjmy ze zamě
nemam pred sebou prehled, ale nesmite michat dohromady vydelkecnou cinnost a prijmy z ni jako OSVČ a prijem ze zamestnani.
Tiskopis vyplnte presne podle navodu (je tam navod jak spocitat pomernou cast, kdyz nekdo neby OSVC po cely rok) a do prijmu a vydaju budete uvadet jen prijmy a vydaje z podnikani.
Re: přehled na sociální + příjmy ze zamě
ř. 34 vyplníte součet záloh na SP.Do součtu se nezapočítává zaplacené SP, jestliže jste ho platila dobrovolně
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 3. 2009 20:05
Dobrý večer, potřebuji poradi jak vyplnit přehled na sociálku,když je byl podnikatel současně i zaměstnán.Výdělečná činnost trvala 5 měsíců, pracovní poměr také 5 měsíců,zbylé měsíce na úřadě práce.řádek 29-určenývyměřovaný základ jsem vypočítala, ale co uvedu do řádku 30?vyměřovací základ se myslí hrubý příjem ze zaměstnání dle potvrzení,které obdržel?řádek 32 je součet řádků 29 +30, také jasné.co mám vyplnit do řádku 34? čásku kterou zaplatil na sociálku nebo i to co si uhradil na sociálním v zaměstnání? Z pokynů to nemohu pořádně vyčíst.Děkuji.Snad jsem popsala dotaz srozumitelně.Děkuji