Re: dálniční známka - ztrata spz, co ted
stejně mi to nedalo a nšel jsem:
4. Umístění dálniční známky
Jedna část kupónu musí být umístěna a celou svou plochou přímo nalepena na vnitřní straně čirého skla předního okna motorového vozidla (nebo prvního motorového vozidla v soupravě) na pravém dolním okraji tak, aby výhled řidiče z vozidla byl co nejméně omezen a kupón byl dobře viditelný z vnější strany vozidla.
Na druhé části kupónu se vyplní rovněž registrační značka. Tuto část kupónu si řidič musí uschovat pro případnou kontrolu policií nebo celní správou.
Pokud dojde k výměně registrační značky, změna se nevyznačuje. Pro prokázání pouhé změny registrační značky lze doporučit vozit kopii technického průkazu.
takže by to mělo platit,jak bylo psáno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 3. 2009 14:56
Dobry den,prosim o radu,na sluzebnim vozidle doslo ke ztrate spz,nechali jsme tedy vystavit na magistrate nove spz, s novym cislem a ted mi doslo ze mame nalepenou dalnicni znamku, kde je vyplnena stara spzka, co ted s tim? Musime koupit novou dalnicni znamku a jde dat na totez vozidlo do ucetnictvi nebo si mame ponechat dz se starym cislem spz a dat si do vozu napr kopii velkeho technicaku kde je uvedene ze doslo ke ztrate a ze to cislo co je tam uvedene patrilo tomuto vozidlu?Diky za odpoved