Osvc jeste jednou prehled 2008

• (neregistrovaný)

27. 3. 2009 21:18

Dnes mi prislo vyuctovani z OSSZ a jsem z toho nestastna, v r.2008 v breznu jsem za tento mesic jeste pobirala posledni davky RP, zaroven jsem ohlasila zmenu od brezna jako OSVC hlavni, bohuzel si uz nepamatuji, zda jsem podala prihlasku k nemocenskemu pojisteni, za mesic brezen 2008 jsem zaplatila zalohu na duchodove ve vysi pro vedlejsi OSVC a zalohu na nemocenske ve vysi pro vedlejsi OSVC, od dubna 2008 jsem jiz platila zalohu na duchodove v plne vysi pro hlavni OSVC + nemocenske v minimalni vysi pro hlavni OSVC. I kdyz jsem mela po podani prehledu za r.2007, ktery jsem podavala v breznu 2008 vypocteny zalohy ve vysi 734, protoze jsem nemela zadny prijem.
    Koncem ledna 2009 mi prisel inventurni soupis, kde mam uvedeny minimalni zalohy na duchodove od brezna 2008 ve vysi 639 a zalohy na nemocenske ve vysi 95.
    Takze mam za to, ze jsem tu prihlasku k nemocenskemu pojisteni davala.
    Dnes jsem se podivala na prehled co ted prisel po podani prehledu za r.2008 a najednou tam mam za brezen 2008 zalohu na duchodove ve vysi 1596 a zaloha na nemocenske od brezna 2008 ve vysi 0.
    Zaroven mi prisla prihlaska k nemocenskemu pojisteni.
    Tak na to hledim jako blazen a nevim, kde je chyba.
    Muzete mi prosim poradit jak v teto veci postupovat?
    Chystam se v pondeli na OSSZ, ale sama nevim, v jake vysi jsem vlastne mela platit zalohu za brezen 2008, kdyz jsem predtim neplatila nic.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).