Re: pracovní úraz -poprvé prosím
1.Záznam o úrazu - vyplnit a zaslat na zdr.poj.zaměstnance, Inspektor.bezp.práce
2.Hlášení poj.události
3.Posudek o bolestném - vyplní lékař
4.Náhrada ztráty na výdělku - vyplníte vy
a všechno zašlete na KOOP
všechny tiskopisy jsou k mání na stránkách KOOP, určitě to bylo již řešeno i zde,viz.vyhledej
Tak to přesně nevím, ale posílám to hned jak je podepsáno, ostatní na KOOP až, když je vše pohromadě, tedy všechno najednou,bude to těď komplikované, vstupuje do toho OSSZ pokud vyplání nem.dávky, ještě nevěděli zda budou potvrzovat dávky oni nebo bude dokazovat postižený příjem dávek z OSSZ.
Ale to asi u Vás nehrozí, když to bylo něco v oku, tak tipuji týden náhrad. Takže potvrdíte vy ztrátu na výdělku.
Tak jsem se pokoušela najít ten tiskopis o zbavení mlčenlivosti a nějak se mi to nepodařilo. Ohledně potvrzení nem. dávek pro kooperativu nám bylo řečeno, že z důvodu mlčenlivosti nám formulář nebubou vracet, ale že ho zašlou zaměstnanci a ten nám ho pak přinese..... zatím se mi nic nevrátilo, ani od OSSZ ani od zeměstnanců.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2009 8:34
Prosím můžete mi poradit,jak postupovat u pracovního úrazu?
Není to nic velkého jen zaměstanci padlo něco do oka,když čistil interiér auta