Re: neschopenka
Dobrý den, ode mně si vzali v tomto případě na sociálce Potvrzení o trvání doč. neschopnosti pouze na přelomu měsíce únor/březen - dříve lístek na peníze. Tzn. Potvrzení že je nemocný z měsíce do dalšího měsíce.To musel mít zaměstnanec podepsané a vypsané.
Zaměstnanec marodí déle než 14 dní. Potvrzení že marodí déle než 14 dní si nevzali. To si mám uložit a vyplatit mu na základě tohoto dokladu "prvních 14 dní nemoci".
Ponechali si 4. díl neschopenky. Také jsme museli doložit Žádost o dávku ze stránek cssz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2009 8:42
zaměstnanec nemocný od 16.3. Donesl potvrzení o trvání doč.neschopnosti ke dni 2.4.2009. Nemoc tedy je delší než 14 dní, které platí zaměstnavatel.
Mám si tento lístek asi ofotit, než ho odevzdám na sociálku, že? A taky si ofotím IV díl neschopenky, který předám dál, abych měla doloženo potřebné. Poradíte prosím?