Re: Průměr pro náhradu mzdy
mě jde hlavně o stanovení správného rozhodného období. tak to mám tedy správně,ano? (leden-únor 2009).
Re: Průměr pro náhradu mzdy
pokud jste již nepoužila ve mzdě za leden nebo únor pravděp. výdělek (byl u lékaře, měl přesčas, čerpal dovolenou apod.), vypočítáte pravděp. průměr nyní (můžete použít z výdělku za leden - únor nebo podle zam-ců, kteří konají stejnou práci apod.)
pokud jste již jednou v tomto čtvrtletí pravděp. výdělek určila (platila jste jím), tak ho musíte používat do konce 1. Q 2009
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2009 11:02
Jaký použiji průměr pro výplatu náhrady mzdy, když mi nastoupil zamstnanec do práce 5.1.09 a od 17.3.09 začal marodit. V předcházejícím kal.čtvrtletí nepracoval,tak jaký použiji čtvrtletí???? od vstupu do zaměstnání tj. 5.1.-28.2.09???? vydělal si za leden-únor HM 35855 a odpracoval 320 hod. Použiji tedy průměr pro náhrady takto spočítaný? 35855/320= 112,047 a z toho budu vycházet při proplácení náhrady mzdy za pracovní neschopnost??? děkuji za odpověď.