Re: vyúčt.daně z příj.FO ze záv.činn.Jak
to máte za rok 2008?? jestli ano a čtete to z potvrzení o zdan.příjmech,tak je špatné !!! musí tam být pojistné,které je povinen platit zaměstnavatel a to je daleko vyšší ... mělo by být 7 517,- základ daně 28 995,- .. a jestliže jste daň nezaplatila,nemá cenu dávat daň.přiznání,nic zpět nedostanete :-(
Vyplňujete potvrzení či vyúčtování daně ze záv.činnosti?
Počkejte, teď nevím, jestli si rozumíme, já vyplňuji to vyúčtování daně z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků, to co tam musí být dáno do 20.2.2009, je to za firmu, za zaměstnance, to musím vyplnit, i když mám platby nulové, musí se to prostě doložit, myslíme to stejné?
Tinka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2009 12:04
Dobrý den, prosím o pomoc, vyplňuji vyúčtováni daně z příjmů FO ze závislé činnosti a potřebovala bych poradit.
Úhr příjmů zaměstance byl 21478
pojistné 2688
základ daně 18790, to tam do té tabulky doplním, chci se ale zeptat, jelikož daň žádná nevycházela, tak se¨žádná neplatila, uvádí se to také tam někde, nebo to takto stačí? Aby po mě nechtěli něco platit.....
Děkuji
Tinka