Re: Zase stejný dotaz..prosím,fakturace
Myslím,že místem plnění je Kuba - par.10 odstavec 1-práce na nemovitosti. S nárokem si nejsem tak uplně jistá.Zkuste se zeptat na FÚ,ale ani tam bych neviděla jistotu správné odpovědi.Dotaz můžete vznést na ministerstvo financí,ale odpověď dorazí až tak za měsíc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 3. 2009 9:36
Achjo,trochu jsem zklamaná,že mi tentokrát vůbec nikdo neporadil:( Opravdu jsem nikdy neděla nic se zahraničím a ted si nejsem tedy jistá,jak správně postupovat. Ani to nemohu najít nikde na netu. Můžete mi prosím třeba někdo poradit,kam se s touto otázkou obrátit? myslíte,že mám zavolat FÚ a zeptat se tam?
Jde mi o případ,kdy máme namontovat čerpadlo do čističky na Kubě a nevím,jak fakturovat a jestli si za to čerpadlo mohu odvést DPH. Myslím,že vím,že bychom měli fakturovat FO bez DPH,ale nevím,jestli tedy si mohu nárokovat DPH za materiál na to pořízený a zda tedy mám fakturovat cenu materiálu s DPH a navíc práci jako ZD bez DPH a pak jestli to musím převést na dolary kurzem dne vystavení faktury?
Budu opravdu ráda i za malou radu.