Re: pozdě podané přiznání
Mohou vyměřit až 10% penále, Vám budou podle všeho vracet přeplatek tak by ho snad jen mohli pokrátit o penále za pozdě podané.Ale je to jen můj názor,nemám s tím osobní zkušenosti.
Re: pozdě podané přiznání
NEZLOBTE SE,ALE PÍŠETE TADY BLUDY !!!!!!!!!
penále vyměří tomu,kdo má povinnost podat DaP,tento pán nemá povinnost a to je rozdíl .. až tři roky zpět si může podat DaP,ten kdo neměl povinnost a třeba jen zapomněl požádat o RZ nebo neuplatnil např. úroky ...tj. nyní zpětně až za rok 2005 !! pět let zpracovávám DaP a nikdy se nestalo,že by ten,kdo podává zpětně a neměl povinnost,dostal penále .. a kdo má povinnost je vyjmenové v zákoně !!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Mýtus o starobním důchodu: Má vysokoškolský titul vliv na výši penze?
Jak uplatnit slevu na pojistném v novém hlášení? Sociálka nabízí návod
Rodinný byznys, který chce „normální“ lidi naučit žít déle a zdravěji
Přijdou vám některé stávající daně bizarní? V minulosti se danily krby, okna i vousy
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
Přiznání i přehledy OSVČ musíte podat elektronicky, nově se to týká i „zdravotka“
31. 3. 2009 12:53
Dobrý den, může FU uplatnit nějaký postih, mám příjmy pouze ze zaměstnání a dva měsíce jsem byl na UP. ŽL nemám. Prý si můžu udělat přiznání a FU mi vrátí zálohouvou daň. Bohužel nestihnu to do 31.3.09, podám až v 4/09.děkuji