Re: POHODA a doplnění průměru
Ne. Musíte do personalistiky zavést nemoc. Potom do mezd dát průměr. Náhrada by se měla vypočíst před uzavřením mezd.
Tak mě ještě napadá. V únoru jste mu musela vystavovat mzdu. Jedině otevřít únor a doplnit průměr už v tomto měsíci. pak se přenese do března. Nebo si zavolejte na Pohodu. Když si nevím rady - taky volám. A napište, jak jste to vyřešila. Myslím, že to je tvrdý ořech.
S tímto jsem se taky potýkala. Pokud u Vás zaměstnanec neodpracovat myslím 3 měsíce, tak to průměr nevypočte. Vy musíte tedy doplnit předpokládaný průměr. Já to "obcházím" tak, že mu fiktivně vystavím mzdu za následující měsíce až dokud mi POHODA průměr nevypočte a ten pak použiji a ručeně doplním do konrétní výplaty. Snad jsem pomohla...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 4. 2009 12:33
Zdravím všechny Pohodáře, mám teď ve výplatách jeden zádrhel a nemám tucha jak se ho zbaviti...mám pracovníka který nastoupil od 1.2.2009 a teď v březnu je nemocný....jakmile na něho najedu, tak mě hláška upozorní na žádný průměr a tudíž spočítaná náhrada 0....nevíte kde dělám chybu? Děkuji moc předem a přeji hezký den,Patricie.