Re: Vladimír je pěknej debil
Pájo, zachovejte státnickou rozvážnost (jako obvykle)
vás je potřeba na naprosto jiné problémy. To je alespoň moje stanovisko. Jestli jsem já debil, to ať si posoudí osttaní a vás je na to škoda. Hlavně abyste MĚ nechyběl jinde až to zase začne houstnout.
Tohle není nic pro vás. Taktně mohu odpovídat na účetní problémy ale ne na to cose NĚKDO bojí říci svému chlebodárci a hledá POMOC zde .
Hezký zbytek dne a pořádné problémy k řešení.
Re: Vladimír je pěknej debil
>>>Pracujeme v moderní budově, v kancelářích.Více
>>>zaměstnanců má vyrážky, otoky a je nucena bvrát
>>>antialergeny.
>>>Státní zdravotní ústav nám provedl měření, ale pouze
>>>fyzikálních veličin. Kdo by změřkl četnost alergenů,
>>>nebo zjistil příčinu??Majitel budovy tvrdí, že je vše
>>>v
>>>pořádku. Co dělat? Děkujeme.
>>
>>Dělat. Někde nemají ani premie a neremcaj.
>
>
>
>asi by to milej pane chtělo trochu taktu
S vaším nickem přopomínajícím =Ludolfovo číslo tančící chachu=
jste mohl/a zaměstnancům
->>Pracujeme v moderní budově, v kancelářích.-
odpovědět na otázku =Kdo by změřkl četnost alergenů,==
t.j. doporučit firmu která to měření provádí a za kolik,
aby zaměstnanci věděli kolik budou platit za to měření,
pokud to vůbec majitel budovy povolí.
Jinak jej mohou žalovat když==Majitel budovy tvrdí, že je vše
>>>v>>>pořádku.== ale to by je nezastupoval ani takový debil jako jsem já. Vy byste je zastupoval/a? Doporučil jsem =dělat= a pokud se to alergickým zaměstnancům nelíbí ........
tak by k jejich spokojenosti při nicnedělání mohla pomoci i taková
drobnost jako je výměna filtrů v klimatuizaci. Ale to by od pěkného debila asi nepřijali že a vy to taky nevíte.
Re: alergeny na pracovišti
Dobrý večer, doporučuji se obrátit na firemního lékaře tzv. "Závodní preventivní péče", kterého musí mít každý zaměstnavatel. S ním pak projednat postup, protože by se také mohlo jednat o "předefinování" zařazení do Kategorie práce u jednotlivých profesí zaměstnvatele v budově. Podotýkám, že se ale jedná o posouzení zaměstnanců pouze vašeho zaměstnavatele. Ostatní si musí pomoci stejně, ale opět jen u svých smluvních lékařů. Lékař ZPP může navrhnout různá měření a s výsledky se pak můžete obrátit na příslušný orgná hygienické služby.
Snad mé sdělení trošinku pomůže.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 4. 2009 11:23
Pracujeme v moderní budově, v kancelářích.Více zaměstnanců má vyrážky, otoky a je nucena bvrát antialergeny. Státní zdravotní ústav nám provedl měření, ale pouze fyzikálních veličin. Kdo by změřkl četnost alergenů, nebo zjistil příčinu??Majitel budovy tvrdí, že je vše v pořádku. Co dělat? Děkujeme.