Re: kolik zaplatit účetní
Já pracuji ve firmě (fyzická osoba), která si založila i sr.o., takže vedu dvě podvojná všeobecná účetnictví, mzdovou a personální agendu, sklad způsobem A a k tomu dělám ještě fakturaci, sekretářku a všechnu administrativu a všechna daňová přiznání kromě daně z příjmů OSVČ a PO. Plat mám 14.000,- Kč hrubého. 3.300 je opravdu hodně málo, zdá se to skoro jako legrace :-)
Re: kolik zaplatit účetní
No to snad nemyslí vážně, že by jí dal 3 330,-, tak to bych té účetní řekla na kolik si váží její práci a poradila bych jí ať se mu na to s prominutím vyprdne. Ať si to zkusí sám, hlídat každý měsíc DPH a novely zákonů atd. Chtěla bych vidět jak dlouho by ho to bavilo za 3 300,-. Vždyť u nás i uklízečka má víc. No ten mi teda hnul žlučí. Mostecko
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 4. 2009 8:59
dobrý den prosím o radu nebo názor kolik by měla fi.
fima s.r.o. zaplatit externí účetní.
2 obchody s elektronikou, 1 obchod se sportovním oblečenín, provozuje cestovní agenturu. Zaměstnanců 5. Plátce DPH měsíční, účetnictví se vede v programu POHODA, skladové hospodářství A,
za rok 2008 byl 15,5mil. Majitel firmy nabízí 3300kč - to se mi zdá moc málo na tolik práce.
Děkuji předem za každý názor Zdena