Re: POHODA pomoc
to právě že už zaplaceno mám, jenom teda jestli jsem něco nenastavila špatně. Stáhla jsem teprve zkušební verzi....ale asi ji i zaplatíme připadá mi dobrá? Jaké máte zkušenosti?? Díky kvartál je již smazán...
Zdravím, tak jsem na to koukla a zjistila jsem/zadávala jsem leden, únor, březen ručně výpis z banky/, že ty fa. se asi do banky nezapisují, jelikož když jsem je zlikvidovala, tak se mi z banky odečetly a tudíž mám v bance méně nebo více peněz. Znamená to, že ty fa. /přijaté či vydané/z výpisu nebudu do banky zapisovat? Když mi příští měsím přijde výpis elektronicky, tak se tam ale stejně zapíše , ne? Jinak díky za ochotu a za pomoc
Ještě mě napadla jedna otázka , kam mám zaúčtovat zdravotní a sociální pojištění? dala jsem to na ODVOD FONDŮ POJIŠTĚNÍ ZA PODNIKATELE nic jiného mě nenapadlo , kam to dát A nyní mě napadlo, se Vás zeptat. než zakoupíme oficiální verzi a budu mít poradu na tel.. Děkuji
Jo, k těm fakturám, přijde faktura - zadáte do počítače - přijaté faktury - pak když je zaplacená - tak - Banka - zlikvidovat fakturu a uložit, objeví se vám jak ve výpisech banky, tak v deníku, když najedete na určitou fakturu, tak si můžete zkontrolovat v políčku lividace, kdy a jak byla zlikvidována..... a zjistit další související doklady.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 4. 2009 13:56
Dobrý den, máme stáhnutou verzi úč. pohoda 2009 a včera jsem v ní zkoušela účtovat. Po zaúčtování ledna a února jsem byla zvědavá, kolik budeme platit DPH, tak jsem šla na přípravu DPH a poté se mi 1q objevilo u každé položky. Nevíte, zda to jde nějak smazat?
2/v přijatých a vydaným fa. mám zaúčtovány fa. jsou nějak propojeny s pen.deníkem a bankou nebo jak je to tam uděláno? Naskočili mi totiž nevídané dluhy. Díky