Re: Výpověď z PP při zástupu za mateřsko
Ve smlouvě mám uvedeno: Tato pracovní smlouva se uzavírá na dobu určitou - zástup za MD paní ...
Re: Výpověď z PP při zástupu za mateřsko
Můžu to tedy brát tak, že moje smlouva automaticky přešla na dobu neurčitou? Můžete mi poradit, kde bych tyto informace našla pokud bych se potřebovala bránit před zaměstnavatelem? Hledala jsem v zákoníku práce, ale bohužel jsem nic nenašla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 4. 2009 10:03
Dobrý den, jsem zaměstnaná u firmy, která je s.r.o. jako finanční účetní. Mám pracovní poměr na dobu - zástup za MD (mateřskou dovolenou). Momentálně jsem po operaci a marodím. Když jsem se ptala, kdy se paní má vrátit z mateřské, řekli mi, že letos podepsala 4. rok mateřské. Měla by se vrátit asi na konci tohoto roku 2009, tedy pokud se bude chtít vrátit. Bohužel v naší firmě propouští spoustu lidí a bojím se, že propustí i mne. Můžete mi prosím poradit, jak je to s výpovědi u smlouvy na dobu určitou - zástup za MD? Můžou mi ji dát dříve než se paní vrátí? A měla bych v tomto případě nárok na odstupné? Můžou mé místo z ničeho nic zrušit?