Re: ošetřovné
pravděpodobně si vyžádají z OSSZ vyjádření od ošetřujícího lékaře, u nás (pokud by to řádně lékař nedoložil), by to brali jako pokračování ošetřování
Vás to ale nemusí zajímat - budete vést ve mzdách jako ošetřovné (jestli bude neplacené nebo placené, to rozhodne OSSZ)
jen nevím, jak je to letos s neplac. ošetřovným na ELDP (ale to zatím nepotřebujete)
Re: ošetřovné
tak to by mě zajímalo také a také mě zajímá, jak se dozvím, kolik srazí na exekuce
vždyť to jsou papíry na papíry (u těchto dávek, kde je více než 9 KD ošetřovného nebo u těch zam-ců/ také už jsem to zažila/, kteří mají ošetřovné na dítě mladší než 4 r., ale manželka pravděpodobně pobírá rodič. příspěvek, takže to bude neplacené), jak se to dozvím
asi podám písemnou žádost, až tam ponesu další neschopenky
nejhorší je, aby na něco člověk v těch zmatcích nezapomněl
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 4. 2009 12:13
dobrý den, zaměstnanci v pátek skočilo ošetřování dítěte a dnes má další ošetřování na téže dítě. Může mít hned po sobě? Díky