Re: Faktura z roku 2005
Domluvit uz se asi nepujde protoze jsem jim tu fa vystavenou v roce 2009 vratila (na fa nebylo primo napsano ze se jedna o rok 2005 - to bylo na papirku nalepenem) nejde nam o to jestli danove nebo nedanove spis mi jde o ty penize - ja osobne bych si nedovolila nekomu volat po skoro 4 letech ze jsem mu zapomela neco vystavit, promlceci doba bude asi 4 roky - coz bude az v cervnu 2009 - dekuji za odpovedi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 4. 2009 13:29
Dobrý den,
prosím o radu, cca pred mesicem se ozvala firma ze nam v roce 2005 provadeli servis na PC a dodavali naplně do tiskárny ale zapomeli nam to nafakturovat tak posilli fakturu vystavenou v breznu 2009 s komentarem ze se jedna o rok 2005 - na to jsme jim odpovedeli ze povinnost fakturovat maji ze zakona do 15 dnu od DUZP - pan volal s tim ze to bere tak ze ta faktura z roku 2005 se nekde ztratila a posila nam tedy jeji opis s upominkou ze je nezaplacena - dnes tato fktur vystavena 9.8.2005 prisla - da se s tim delat neco jineho nez ze jim to zaplatime???? jsme prispevkovka a 3 000 pro nas nejsou zrovna zanedbatelne.