Re: Plna moc pro druheho jednatele
>Dobry den, mame s.r.o. se tremi jednateli, kde za
>spolecnost musi podepisovat vzdy 2 jednatele spolecne. Da
>se napsat plna moc na jednoho jednatele od tech
>druhych dvou tak, aby konkretni smlouvy podepisoval jen ten
>jeden ? Setkali jste se s tim ? Da se to napsat
>pripadne takto : Tímto udělujeme plnou moc ......., r.č.
>............, č. OP ............. k podepisování smluv s
>.............. za společnost .......................,
>IČO: ................ ??? A podepisi ti dalsi 2
>jednatele. Nechtela bych udelat v necem chybu. Dekuji.
>
Pokud máte v obchodním rejstříku nebo ve stanovách 2 podpisy, tak musí být opravdu vždy dva. Plná moc na toto nepomůže.
Ira
>
Ano, v rejstriku je napsano, ze podepisuji 2 jednatele. Ale zda se mi to divne. Protoze kdyz jednatel da plnou moc druhemu jednateli a on to podepise 2x, tak vlastne tam budou 2 podpisy. A je to snad fuk, ze to bude podpis jen jednoho jednatele, vsak k tomu dostane plnou moc. No uvidim, co poradi pravnik. Ale diky za reakci ! Ja to nemam ze sve hlavy, take se nad tim zamyslim. Ale dostala jsem to za ukol.
Iro, jde to vyresit plnou moci, jen musi byt spravne zformulovana. Pravnicka mi ji sepsala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 4. 2009 13:52
Dobry den, mame s.r.o. se tremi jednateli, kde za spolecnost musi podepisovat vzdy 2 jednatele spolecne. Da se napsat plna moc na jednoho jednatele od tech druhych dvou tak, aby konkretni smlouvy podepisoval jen ten jeden ? Setkali jste se s tim ? Da se to napsat pripadne takto : Tímto udělujeme plnou moc ......., r.č. ............, č. OP ............. k podepisování smluv s .............. za společnost ......................., IČO: ................ ??? A podepisi ti dalsi 2 jednatele. Nechtela bych udelat v necem chybu. Dekuji.