Plna moc pro druheho jednatele

• (neregistrovaný)

15. 4. 2009 13:52

Dobry den, mame s.r.o. se tremi jednateli, kde za spolecnost musi podepisovat vzdy 2 jednatele spolecne. Da se napsat plna moc na jednoho jednatele od tech druhych dvou tak, aby konkretni smlouvy podepisoval jen ten jeden ? Setkali jste se s tim ? Da se to napsat pripadne takto : Tímto udělujeme plnou moc ......., r.č. ............, č. OP ............. k podepisování smluv s .............. za společnost ......................., IČO: ................ ??? A podepisi ti dalsi 2 jednatele. Nechtela bych udelat v necem chybu. Dekuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 15. 4. 2009 20:59

Ira (neregistrovaný)

Re: Plna moc pro druheho jednatele
      >Dobry den, mame s.r.o. se tremi jednateli, kde za
      >spolecnost musi podepisovat vzdy 2 jednatele spolecne. Da
      >se napsat plna moc na jednoho jednatele od tech
      >druhych dvou tak, aby konkretni smlouvy podepisoval jen ten
      >jeden ? Setkali jste se s tim ? Da se to napsat
      >pripadne takto : Tímto udělujeme plnou moc ......., r.č.
      >............, č. OP ............. k podepisování smluv s
      >.............. za společnost .......................,
      >IČO: ................ ??? A podepisi ti dalsi 2
      >jednatele. Nechtela bych udelat v necem chybu. Dekuji.
      >
      Pokud máte v obchodním rejstříku nebo ve stanovách 2 podpisy, tak musí být opravdu vždy dva. Plná moc na toto nepomůže.
      Ira
      >

• 16. 4. 2009 15:39

Hanka B. (neregistrovaný)

Ano, v rejstriku je napsano, ze podepisuji 2 jednatele. Ale zda se mi to divne. Protoze kdyz jednatel da plnou moc druhemu jednateli a on to podepise 2x, tak vlastne tam budou 2 podpisy. A je to snad fuk, ze to bude podpis jen jednoho jednatele, vsak k tomu dostane plnou moc. No uvidim, co poradi pravnik. Ale diky za reakci ! Ja to nemam ze sve hlavy, take se nad tim zamyslim. Ale dostala jsem to za ukol.

• 20. 4. 2009 14:45

Hanka B. (neregistrovaný)

Iro, jde to vyresit plnou moci, jen musi byt spravne zformulovana. Pravnicka mi ji sepsala.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).