Poplatky živnostníka

• (neregistrovaný)

17. 4. 2009 8:41

Dobrý den,
    prosím o radu, jsem z Moravy, mám živnostenský list, vše řádně vyřízené, 1000Kč za vystavení jsem zaplatila, socialni a zdravotní pojištění též včas platím. DOmnívala jsem se, že je to vše co musím zaplatit (samozřejmě ještě daně). Došla mi složenka z brna na 1637Kč, nevim presne o co jde, dozvedela jsem se to po telefonu, ma to byt poplatek za registraci zivnostnika ci co, ale ja jsem o zadnou registraci nikam nezadala, je to povinne, nebo to nemusim platit? Jsem maly zivnostnik, nemam provozovnu, obchod ani nic.
    Dekuji
    Pavla

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 4. 2009 9:00

Katka2 (neregistrovaný)

Re: poplatky živnostníka
      Nic neplaťte, to jsou takoví kulišáci, co z Vás zkouší tahat peníze za to, že Vás někam "zaregistrují".

• 17. 4. 2009 9:39

P. (neregistrovaný)

Jj, zrovna včera jsme to řešili ve firmě také. Přišla nám hezká fakturka na 3500,-Kč za uvedení v Telefonním seznamu-ne Zlaté stránky- a až po podrobném přečtení druhé strany jsme zjistili že to na nás zkusili jestli se "chytneme" a zapatíme a tím se jim upíšeme...i tak se dají vydělávat peníze. Nic neplaťte.

• 17. 4. 2009 9:40

pavla1 (neregistrovaný)

mockrát díky, myslela jsem si že to bude něco takového, jsem ráda, že to platit nemusím

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).