Re: PPM
Takže mám možnost dělat až do porodu s tím, že se mi zkrátí PPM na 22 týdnů. Nemusím teda nastupovat těch 6 týdnu před porodem. Chápu to dobře?
Re: PPM
Jen malá oprava: Nastoupit PPM můžete kdy chcete počínaje začátkem 8. týdne před očekávaným dnem porodu (a třeba klidně až po porodu), proti dřívějšku je změna, že doba poskytování je v případě, že nastoupíte později než 6 týdnů předem, 28 týdnů - počítaných od počátku 6. týdne před očekávaným dnem porodu, ne už těch 22 týdnů ode dne porodu. PPM nemá být kratší než 14 týdnů a nesmí skončit dřív než 6 týdnů ode dne porodu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 4. 2009 12:56
Chtěla jsem se zeptat, kdy musím nastoupit na PPM. Mám termín porodu 19.6.2009 a chtěla bych být v práci čím jak nejdéle. Je možnost pracovat až do porodu nebo musím nastoupit na PPM 6 týdnů před porodem. Děkuji předem za odpověď.