Re: přečerpaná dovolená
on si už letos vybral tolik dovolené nebo má tak velký průměr pro náhrady ?? jak dlouho byl nemocný ?? správně ve mzdě by měla být částka přečerpané dovolené mínusem,jelikož se mu musí vrátit ZP a SP ,pak musíte srazit ZP za nepl.volno,která mu vlastně vznikne místo přečerpané dovolené .. vyplatíte odstupné a částka přebrané dovolené se srazí .. musíte si pohrát s programem,každý funguje jinak .. já si to spočítám ručně,pokud si nejsem jistá,že program funguje správně .. a pak to musím dostat do "bedny" :-)
Prosím Vás od 19.2.-do 6.3.2009. Týž den skončil praocvní poměr. Měl nárok na 1/12 řádné dovolené a tj. 1,5 dne a čerpal 5,5 dne..
Takže mi vyšlo - 3042,- přečerpána dovolená a vychází mi právě ve dravotním pojištění mínus základ a mínus odvod a fakt mě to zmátlo, plus odstupné,ale pán má velku exekuci..takže skoro nic nedostane..celkem problémový zaměstnance..
Takže zdravka mínusem je dobře..Ju.??
A Jak jste proboha přišla na to, že mu vznikl nárok na nějakou dovolenou ? Od 19.2. do 6.3. nemohl přece opracovat 21 dní.
..ano,ZP a SP mínusem je dobře .. pozor však na exekuce .. musíte spočítat každý měsíc zvlášť .. měla jsem to před nedávnem,hledala jsem a našla .. nelze srazit,tak jak to vyjde většinou programem ..
musíte spočítat např. 3měs.odstupné,jako by bylo vypláceno zvlášť každý měsíc .. uvidíte,jak se vám částka pak celkem sníží .. já to počítala více jak hodinu,než jsem to dala dokupy .. :-( je to dřina ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2009 10:36
prosím Vás zaměstnanec ukončil prac. poměr. Měl v měsíci pouze odstupné a nemoc a přečerpaná dovolená...by měl výplatu mínusem a navíc by to bylo ve zdravotním pojištění taky mínusem..
Můžete mi poradit, jak ty 3000 tis má po zaměstnanci chtít zpět??Srážkou ze mzdy?? SPíš z odstupného??