Re: Termíny pro odevzdání neschopenky
.. průběžně,jakmile máte všechny náležitosti .. tj.IV.díl + lístek k poslednímu v měsíici nebo díl č. V.,samozřejmě přiložit přílohu .. nemá smysl tam posílat jen díl č. IV .. to jim je k ničemu .. ale určitě ne doklad,který vám přinesou /např.lístek na peníze/ posledního nebo prvního a vy si ho tam budete do 20 schovávat .. to nelze .. OSSZ má po doručení 30 dnů na zpracování,pokud obdrží všechny potřebné doklady .. a spočítejte si kdy by dostávali zaměstnanci peníze,kdyby jste to poslala 20 .. na každém školení říkali PRŮBĚŽNĚ ... neslyšela jsem nikdy datum do 20 ..
A když je zaměstnanec práce neschopen od 6.4., teď mi dal díl III. a IV. a "Potvrzení o trvání dočasné pracovní neschopnosti ke dni 10.4.09". Pokud vyplním Přílohu k žádosti o nemocenskou, můžu už odeslat, nebo mi něco chybí?
Moc děkuju
.. ještě neodesílejte .. III.díl je váš.. lístek k 10.4. není k ničemu,nepustiliho z nemocnice ?? vy potřebuje lístek ke 14 kal. dni,tj . k 19.4.09 pro proplacení náhrady, IV. díl,přílohu a buď ukončení nebo lístek ke 30.4.09 pošlete na OSSZ,jakmile vám jedno z toho dodá .. IV.díl slouží na OSSZ jako pro nás III.díl .. na modrý pruh mu také nic neproplatíte,pokud nebude mít lístek ke 14 kal. dni .. napsala jsem to srozumitelně :-) ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2009 11:45
Dobrý den,
jsou nějaké termíny pro odevzdávání neschopenek (od 15. dne) na OSSZ? Např. dříve vždy do 5. dne a 25.dne. v měsíci.
Děkuji