Re: Překryv praxe
Dobrý den,
do praxe úřad práce ani DOPP či DOPČ nezapočítáváme, pouze pracovní smlouvy na základě zápočtových listů, pracovních smluv a jejich ukončení, či z jiných podložitelných zdrojů.
Výskyt bych dala od 2.1.09 (den nástupu do zaměstnání) a praxi počítala k 31.12.08.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2009 13:43
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zápočet praxe. Od 2. 1. jsem nastoupila do nové práce na zkrácený úvazek. Do 31. 1. jsem byla zaměstnána ještě i u druhé firmy. Jak si mám započítat praxi? Pokud dám nové zaměstnání od 2. 1. - tak mi program píše "překryv praxe" a posune mi o 1 měsíc platový postup. Měla bych si tedy dát do praxe nástup od 1. 2. i když mám smlouvu od ledna?
Ještě by mě zajímalo, jestli se má do seznamu prací (přehled praxe) psát i Úřad práce - vím, že do praxe ho započítat nesmím - ale jde mi o to, zda má být vypsáno období, aby na sebe vše navazovalo.
Moc děkuji.