Re: ELDP 2008 - svatba v 2009
když se psaly ELDP na stroji, tak se dalo psát příjmení, které bylo aktuální v tom roce, pro který byl ELDP vystavován
nyní máte v systému její příjmení, které používá nyní, v rodném příjmení bude její rodné příjmení, takže já si myslím, že v tom zase až takový problém být nemůže
pokud bude žádat o výpis dob zaměstnání, tak musí uvádět svoje rodné příjmení a všechna příjmení, která během života měla (aby byla doložena veškerá doba, kterou na ČSSZ doloženou má)
myslím si, že je jedno, jestli za loňský rok bude vedena ještě pod rodným příjmením
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2009 15:51
dobrý den,
paní se mi vdala v roce 2009, ELDP za 2008 musí být ještě na rodné příjmení? Logicky počítám ano, ale po změně příjmení, už se mi i v Heliosu v ELDP za minulý rok příjmení změnilo, takže bych jí musela měnit zpátky na kartě zaměstnance, vytisknout ELDP a měnit zpátky...
díky za radu,