Re: OT který zákon ? výrobce 10let
Já jsem naopak pesimista. Něco podobného se říkalo pouze o autech.
A nedávno jsem četl, že existují firmy, které sem dovezou třeba zásilku ledniček (praček ap.) z Číny, ke kterým není servis ani náhradní díly. V případě záruční doby Vám vrátí peníze nebo vymění zboží, po záruce máte smůlu.
Re: OT který zákon ? výrobce 10let
Okej , mockrát Vám děkuji . Tak to jsem žil dost v omylu :-( Škoda ,,, potřebovali jsme s tím přitlačit trochu jendu firmu ... . Tědka nám nezbude nic jiného než mít oči pro pláč :-( . To je zase legislativa :-( Proč to je jen pro silniční auta prooha ??!! Jsou zařízení dražšínež auta a na ty se to nevztahuje , no to zase je chytrej zákon .... :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 4. 2009 7:50
Dobrý den , chtěl jsem se zeptat který zákon a jaký paragraf daného zákona popisuje povinost výrobci zajistit náhradní díly na zařízení po dobu deeti let od ukončení jeho výroby ?? Nemužu to najít :-( ... . Teda jestli něco tkaového vubec existuje ...
Děkuji