Re: "neuhrazené" ale uhrazené závazky ..
Pokud nebylo účtováno 321/221 tak vám ten rozdíl visí na jiném účtu. Proti čemu bylo účtováno xxx/221?
>>>>Prosím mohl by mi někdo zkušený poradit? Přebrala
>>>>jsem
>>>>účto, kde je vyčísleno 11 závazků jako neuhrazených,
>>>>ale po dlouhém pátrání jsem zjistila, že uhrazené
>>>>byly!
>>>>Ale visí stále na účtu 321 :o( Došlo k NEspárování
>>>>PFA
>>>>a plateb. Týká se to roků 2005, 2006 a 2007. Výše
>>>>"závazků" je od +- 1.000 - +-70.000,-. Nevím co s
>>>>tím.
>>>>Za
>>>>každou informaci děkuji!
>>>
>>>to znamena ze musely byt z neceho uhrazeny
>>>bud z banky nebo pokladny
>>>pokud sedi banky, dat jako uhradu z pokladny, popr. v
>>>kombinaci s 365.... pokud mate´kamennou pokladnu´ a
>>>nechcete ji menit
No jo Pet.T. Děkuji! některé jsou účtovány 314/221, ale většina je bohužel 321/221. Jelikož je to 4 roky zpět, tak netuším, jak účet 321 prolustrovat.
>>
>>Děkuji Iknow, já jsem asi určitě natvrdlá :o( Všechny
>>ty závazky byly uhrazeny z bú. Banka i pokladna sedí.
>>Nesedí pouze ten ú. 321 Nechápu jak to mám provést
>>přes 365? Děkuji
>Pokud nebylo účtováno 321/221 tak vám ten rozdíl visí
>na jiném účtu. Proti čemu bylo účtováno xxx/221?
jak pise kolega nize, nekde to viset musi. pokud se tim nechcete trapit a zpetne to dohledavat, tak toho muzete vyuzit a zauctovat jako vklad spolecnika do pokladny z ktereho to uhradite a nasledne pri zaplaceni tak vratite "ciste" penize
kazdopadne jediny ucetne i danove spravny postup je dohledat souvztazny ucet z ktereho bylo hrazeno...
Yknow a Pet.T. děkuji Vám!!! Mám se ještě co učit... Ty "čisté " peníze mě nenapadly. Jelikož je šéf puntičkář, tak nevim nevim. Ale určitě mu to bude znít lákavě a vidina ho přesvědčí. Děkuji za tip a moc jse mi ulehčili/y práci!!!! Krásný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 4. 2009 9:42
Prosím mohl by mi někdo zkušený poradit? Přebrala jsem účto, kde je vyčísleno 11 závazků jako neuhrazených, ale po dlouhém pátrání jsem zjistila, že uhrazené byly! Ale visí stále na účtu 321 :o( Došlo k NEspárování PFA a plateb. Týká se to roků 2005, 2006 a 2007. Výše "závazků" je od +- 1.000 - +-70.000,-. Nevím co s tím. Za každou informaci děkuji!